Hej alla juniorer!

Måndagen den 3 maj börjar jolleskolan igen! Jolleskolan är riktad till simkunniga barn och ungdomar i åldern 8-15 år men man är välkommen att delta i verksamheten efter man fyllt 15 också. Vi träffas kl 17.30 i GK:s hemmahamn i Skräbböle och håller på till ca 19.30. I jolleskolan lär sig barnen segla och blir bekanta med havet som element. Gott sjömanskap och kamratanda befrämjas också och all verksamhet präglas av lek och skratt. Seglarna delas in i två grupper varav den ena består av nybörjare och den andra av deltagare som varit med i verksamheten i några år.  Alla deltagare bör ha egen flytväst (utan krage), lämpliga seglingskläder, solglasögon, keps/mössa, vattenflaska samt klädombyte med sig. Jolleskolan fortsätter på måndagar kl 17.30-19.30 ända till midsommarveckan 21.6 varefter vi tar sommarlov. Höstterminen fortsätter måndagen efter skolstarten 23.8 och avslutningsfesten håller vi 27.9. Sommarens jolleläger 12-15.8 i vackra Porthamnen är det bra att också pricka in i kalendern redan nu! 

I rådande pandemitider är det viktigt att ingen kommer till träningarna om man har förkylningssymptom och under jolleskolan ska hålla föreskrivna avstånd till varandra. Om regeringens eventuella beslut påverkar vår verksamhet under året kommer vi att informera om det på GK:s hemsidor, Facebook och via Whatsapp gruppen vi har från förra året. 

Hoppas att just du vill komma med och ha skoj tillsammans med oss i jolleskolan! Anmäl dig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och så ses vi i början av maj!